Παρουσίαση προϊόντος «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα»

Μια μοναδική εκπτωτική κάρτα μπαίνει δυναμικά στην αγορά!

Το μεγάλος εύρος των προνομίων που παρέχει η νέα εκπτωτική κάρτα “ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα” παρουσίασαν τα στελέχη του mpdclub, Δούκας Παλαιολόγος, Πρόεδρος, Βασίλης Μουντάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και Σπύρος Λευθεριώτης, Αντιπρόεδρος, σε 500 καλεσμένους από τον χώρο των πωλήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Μπενάκη και οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο προϊόν σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και δίκτυο συνεργατών, δημιουργώντας μια μεγάλη εσωτερική αγορά από την οποία κερδίζουν όλοι.

Κερδίζουν οι καταναλωτές-μέλη του mpdclub που διατηρούν προνόμια μεγάλων εκπτώσεων σε πλήθος επιχειρήσεων (1.000 αυτή τη στιγμή) και μεγάλων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (200 αυτή τη στιγμή).

Κερδίζουν οι επιχειρήσεις που προβάλλονται ήδη δωρεάν σε 20.000 καταναλωτές-μέλη που αυξάνονται καθημερινά

Κερδίζουν οι πωλητές του mpdclub που εξαιτίας των υψηλών ποσοστών προμήθειας έχουν μια επιπλέον δυνατότητα να συμπληρώσουν το εισόδημα τους, προωθώντας στους πελάτες τους μια εκπτωτική κάρτα καθημερινής χρήσης που το ετήσιο κόστος απόκτησης αποσβένεται με μια μόνο χρήση!

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Δούκας Παλαιολόγος το mpdclub είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που συνασπίζονται για να μπορούν με την καταναλωτική τους δύναμη να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις και μαζί με το ευρύ δίκτυο πωλητών, αποτελούν τη “Δύναμη Συνεργασίας” του mpdclub.

Ο πρόεδρος του mpdclub τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ασφαλιστικό προϊόν», ενώ έστειλε ένα σαφές μήνυμα στην ασφαλιστική αγορά πως «ως Δούκας Παλαιολόγος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι πελάτες σας είναι ιεροί και ουδέποτε θα τους απασχολήσουμε για αυτού του είδους τις υπηρεσίες».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του mpdclub κ. Βασίλης Μουντάκης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του mpdclub, την στήριξη των επιχειρήσεων και την προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όνειρο μου είναι ήταν και είναι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε πόλη και χωριό να υπάρχουν επιχειρήσεις που θα έχουν στη βιτρίνα τους το “ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα. Όνειρο μου είναι κάθε κάτοχος της κάρτας μας, όπου βρίσκεται στην Ελλάδα να τον αναγνωρίζουν και να του χαμογελούν οι επιχειρηματίες. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και θα το ανταποδώσει αγοράζοντας περισσότερα.»

Τα οφέλη, οι παροχές καθώς και η στρατηγική προώθησης του προϊόντος παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον Αντιπρόεδρο του mpdclub κ. Σπύρο Λευθεριώτη, o οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» είναι ένα δυναμικό και εξελίξιμο προϊόν που μεγαλώνει καθημερινά, καθώς προστίθενται συνεχώς νέες επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λευθεριώτης περιέγραψε το “ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα” ως μια εκπτωτική κάρτα-εργαλείο που αποτελεί ΠΡΟΝΟΜΙΟ για τον κάτοχο της, εξηγώντας μάλιστα πως η επιλογή του νέου ονόματος (μετεξέλιξη της «ΜΕΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ») φιλοδοξεί να ταυτίσει τη λέξη και την έννοια του προνομίου με την κάρτα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο σχεδιασμό του προϊόντος που εμπνέεται από τα pixel της δεκαετίας του '80 και τον “νοσταλγικό φουτουρισμό”, τη νέα τάση που θα φθάσει σύντομα και στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του κ. Παναγιώτη Κατσαιδώνη, Πρόεδρου της PKDATA, μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες πληροφοριακών συστημάτων, ο οποίος περιέγραψε την στιβαρή υποδομή πίσω από την κάρτα, τη μηχανογραφική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για το mpdclub και εξασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων με τεχνολογία αιχμής, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει δυνατότητες για εφαρμογές σε smartphones και tablets.