Ώρα Ασφάλισης για την… Υγείας σας

Ώρα Ασφάλισης για την… Υγείας σας - Ώρα Ασφάλισης

Μη χάσετε την εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 20:00 από το Extra Channel, στην οποία θα είναι καλεσμένος ο κ. Μουντάκης Βασίλειος, Δ/νών Σύμβουλος της mpdclub A.E. και Περιφερειακός Δ/ντης της AXA Ασφαλιστικής.

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα ασφάλισης δημόσιας και ιδιωτικής! Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του "Ασφαλιστικού ΝΑΙ", με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Είναι μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη σημερινή εκπομπή, μιας και θα αναλυθεί το θέμα «Οι εκπτωτικές κάρτες στην ζωή μας και η χρησιμότητα τους - Ιδιωτική Ασφάλιση». Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τις ασφαλίσεις υγείας αλλά και τις εκπτωτικές κάρτες θα συζητηθούν στην εκπομπή.

Συντονιστείτε στο Extra Channel κάθε Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ, στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης».

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο info@nextdeal.gr και στο και στο oraasfalisis@gmail.com.