ΕΛΠΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΠΑ ΚΑΙ MPDCLUB A.E..

Μια νέα δυναμική συνεργασία ξεκινά μεταξύ των ΕΛΠΑ και της MPDCLUB A.E. και υπόσχεται να προσφέρει μοναδικά προνόμια στα μέλη/συνδρομητές της ΕΛΠΑ.

Η MPDCLUB A.E., με σκοπό την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας ζωής, προσφέρει στην Ελληνική αγορά την «Προνόμιο με κάρτα». Η μοναδική εκπτωτική κάρτα, που συνδυάζει δωρεάν παροχές υγείας στις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και εκπτώσεις έως 70% σε 20 κατηγορίες επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και επιχειρήσεις που ασχολούνται με το αυτοκίνητο.

Η ΕΛΠΑ, Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων, με σκοπό την εξυπηρέτηση του αυτοκινητισμού και του Τουρισμού στη Χώρα μας και χάρη στο στόλο ιδιόκτητων οχημάτων και τους εξαιρετικούς συνεργάτες της, εξυπηρετεί άμεσα περισσότερους από 250.000 φίλους οδηγούς κάθε χρόνο, όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο δρόμο.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, επιτύχαμε αποκλειστικά για όλα τα μέλη/συνδρομητές της ΕΛΠΑ, τη δυνατότητα να αποκτήσουν την «Προνόμιο με κάρτα» σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και να επωφεληθούν απ' όλα τα προνόμια και τις παροχές της κάρτας.