Πως σκεφτόμαστε;

Όλα ξεκίνησαν από μια ΣΚΕΨΗ…

Γιατί πρέπει να δεχθούμε στωικά τη στέρηση της ποιότητα ζωής μας; Τι μπορούμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ για αυτό;

Και κατέληξαν σε μια ΙΔΕΑ..

Γιατί να μην ΕΝΩΣΟΥΜΕ όλους του καταναλωτές και όλες τις επιχειρήσεις σε ένα πανελλαδικό ισχυρό ΔΙΚΤΥΟ, ώστε να αλλάξουμε ΕΜΕΙΣ τα δεδομένα της αγοράς;

Που έγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Ψάξαμε και βρήκαμε το πιο χρήσιμο και εύκολο εργαλείο για όλους: μια εκπτωτική κάρτα που θα γίνει GADGET. Και την αναβαθμίσαμε!

Πήγαμε παντού. Σταθερά και μεθοδικά επί δυο ολόκληρα χρόνια συλλέγαμε διάθεση για προσφορά από τις επιχειρήσεις. Και το πετύχαμε!

Το ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα!

Προνόμιο είναι να έχεις όλα τα προνόμια μαζί, εύκολα και γρήγορα με ΜΙΑ κάρτα! Προνόμιο ζωής είναι η ποιότητα ζωής σου. Προνόμιο είναι να διατηρείς τα κεκτημένα σου. Εμείς στο mpd club κάνουμε το προνόμιο, δικαίωμα για όλους. Δικαίωμα στην ίση πρόσβαση στα αγαθά που έχουμε ανάγκη

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα που γνωρίζουμε από τη πολύχρονη εμπειρία μας στην αγορά, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του έλληνα καταναλωτή, καθώς και την αγωνία και τις δυσκολίες των ελληνικών επιχειρήσεων. Πιστέψαμε στην απλή, αλλά ουσιαστική ιδέα ότι η ποιότητα ζωής εξαρτάται από την πρόσβαση στα βασικά αγαθά και δημιουργήσαμε την ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα. Η Moudakis & Partners Discount Club δημιουργεί μια ισχυρή εσωτερική αγορά που δυναμώνει συνεχώς και φέρνει σε άμεση επαφή τις επιχειρήσεις με τον καταναλωτή, κάνοντας όλους να κερδίζουν.