Γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το διάστημα 1/5-4/5. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν παραγωγοί ελληνικών προϊόντων διατροφής, οι οποίοι
παρουσίασαν τη δουλειά τους και τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ και στοχευμένο κοινό όπως επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας.
Παρουσιάστηκαν αυθεντικά τοπικά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας όπως: Παραδοσιακά γλυκίσματα, τυριά, αλλαντικά, κρασιά, μπίρες, λικέρ,
αποστάγματα, αρτοποιήματα , ζυμαρικά, μέλι , μαρμελάδες , ξηροί καρποί, ξερά και φρέσκα φρούτα, κρέατα, καπνιστά και μαρινάτα ψαρικά, βότανα, αφεψήματα,
σοκολάτα, καφέδες και όλα τα ελληνικά προϊόντα που αποτελούν τη βάση της ελληνικής κουζίνας.